Hoe is onze service?

Schrijf een review over ons!

Developers Werkgevers

Vacature van FE Prof gevonden en gesolliciteerd. Fijn contact en goed geholpen door Renee Dubbeld.

Ik ben positief verrast. De benadering was erg persoonlijk en ik denk echt een baan gevonden te hebben die goed bij me past, ondanks dat ik niet echt op zoek was.

Ik ben goed geholpen door Erik. Erik kwam al snel met een aantal bedrijven die aan mijn eisen voldeden. Hij heeft mij vervolgens geïntroduceerd bij een bedrijf waar ik langs kon komen op gesprek.

Ik heb uiteindelijk een baan aangeboden gekregen van hetzelfde bedrijf.

Erik is tijdens dit traject telkens betrokken geweest en heeft regelmatig met mij teruggekoppeld over de stand van zaken. Ook heeft hij het hele onderhandel proces over de arbeidsvoorwaarden uit handen genomen, wat ik heel fijn vond.

My experience with Frontend Professionals has been very good. My recruiter is very nice and helpful. During the interview process, he helped me organize everything and keep both parties informed in time. Furthermore, my recruiter really considers all pros and cons for me and gives genuine advices. I feel happy that I landed my new job fast.

Erik is heel prettig om mee samen te werken en neem altijd direct mijn eigen voorkeuren mee in de zoektocht naar een werkgever. Daarnaast geeft hij advies over het sollicitatieproces en blijft hij realistisch qua verwachtingen.

Ik heb de beste ervaring gehad. Erik is een echte professioneel. In tegenstelling tot andere recruiters weet hij waar hij het over heeft. Hij begrijpt de technische stapels, stelt de juiste vragen en bracht me in contact met een bedrijf dat precies was wat ik zocht. Ik voelde me gehoord en werd echt geholpen.

Ik heb altijd betere ervaring gehad met zelf direct naar bedrijven toe gaan dan via recruiters, maar uitendelijk ben ik toch bij Frontend Professionals terechtgekomen via een vacature en ik heb er geen spijt van. In een duur van ongeveer twee weken heb ik vier interviews gehad, en heb ik uiteindelijk een hele mooie baan geland. Hierbij heeft mijn contact van Frontend Professionals mij voortdurend bijgestaan en geholpen met het plannen, door- & nabespreken van interviews en heeft mij constant op de hoogte gehouden van hoe de huidige situatie met mijn lopende solicitaties eruit zag.

Oprechte en prettige communicatie, komen afspraken na en hebben mij een prachtige baan opgeleverd!

Fijn contact en er wordt goed geluisterd naar wat je als werkzoekende zoekt.

Renee heeft mijn zaak waargenomen tijdens Eriks vakantie. Renee heeft dat prima waargenomen want ik die periode vond ik een baan en werden al mijn wensen toegezegd. Met een klein extraatje zelfs.

Prettige recruiters die met moeilijke zoekcriteria mij alsnog een erg goede baan hebben kunnen aanleveren.

Prima communicatie met de recruiter. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar direct contact met het bedrijf.

Regelmatig, snel en duidelijk contact steeds met de recruiter die mij hielp.

Erik gaat er vol voor. Je merkt dat hij passie en ervaring heeft. Je eerste gesprek is lang maar dat is met een reden. Hij heeft veel vragen zodat hij je goed kan helpen. Ben heel blij dat ik op hem gereageerd heb. Hij ging meteen voor mij aan de slag en na een paar uur had hij al een gesprek bij een top bedrijf voor mij geregeld.

Het was een prettige ervaring. Er werd goed gezocht naar iets wat bij mij past. Ook vond ik het fijn dat ik naar advies kon vragen wat mij heeft geholpen met het maken van een keuze.

Agricultura

Positief, zeer behulpzaam, duidelijk in de aanpak en uitstekend om dingen door te spreken en feedback te krijgen. Zeker als iemand met geen ervaring bij het zoeken van werk was dit ideaal om mij goed voor te bereiden.

Geweldig! Er wordt goed geluisterd naar je wensen en samenwerking was prima in orde.

Fijn en betrokken

Uitstekend

Erik van Frontend Professionals heeft me erg goed geholpen om binnen korte tijd een baan te vinden die mooi aansloot bij wat ik zocht. In het bijzonder de voorbereidende telefoontjes en tips voor sollicitatiegesprekken vond ik erg fijn!

Ik ben benaderd door Erik Wagemaker via LinkedIn. Ik heb op hem gereageerd omdat ik het idee had dat hij de moeite had genomen om naar mijn profiel te kijken, waar anderen dat niet gedaan hebben. Het contact verliep heel soepel en heb binnen 3 getekend bij mijn nieuwe werkgever.

Top

Uitstekend

Smooth, professional, consistent

Professioneel en plezierig

Een goede ervaring, niet met veel bedrijven hoeven praten voordat er een match was. Alle bedrijven waar ik mee heb gesproken waren goed geselecteerd.

Prettige samenwerking.

Prettig

Ze hebben mij spoedig geholpen om mijn Frontend carrière te professionaliseren door het vinden van mijn huidige baan.

Ik heb gesolliciteerd op een vacature waar geen bedrijfsnaam bij stond. Hierdoor dacht ik dus dat de vacature geplaatst was door Frontend Professionals zelf en dat ik dus solliciteerde voor een functie bij Frontend Professionals.
Dit was alleen niet het geval. Nadat ik op “Direct solliceteren” heb geklikt en alles heb ingevuld, werdt ik de volgende dag door Frontend Professionals opgebeld door een recruiter.
De recruiter (die niet de recruiter was die aangetoond stond in de vacature) gedroeg zich zeer vriendelijk en na zijn gebruikelijke recruiter praatje kregen we het over de vacature waarvoor ik solliciteerde.

Vanaf toen was het niet meer dan een grote teleurstelling.
Ten eerste was de sollicitatie nog niet naar het bedrijf verzonden terwijl de knop toch duidelijk zegt “Direct solliciteren”. Er komt eerst een recruiter tussen die je cv beoordeeld en je vervolgens probeert te recruiten.

Ten tweede was de vacature niet van Frontend-Professionals zelf maar van een bedrijf die zijn naam niet op de website wou tonen, wat naar mijn mening zeer raar is want je weet zo niet waarop je solliciteerd. Achteraf had ik ook nooit via Frontend Professionals gesolliciteerd als ik geweten had om welk bedrijf het ging, want het ging om een bedrijf waar ik niet zou willen werken.

Ik heb uiteindelijk niet gesolliciteerd en Frontend-Professionals heeft nu al mijn gegevens. De vriendelijkheid van de recruiters verdienen in iedergeval een ster, maar de website en de organisatie zelf voelt aan als een phisings praktijk.

Front-end Professionals luistert naar jouw wensen en ziet waar je potentie ligt. En hebben hier voor mij een onwaarschijnlijk snelle en passende match bij gevonden. Bedankt Eliza en team!

Behulpzaam, doorzetten & communicatief.

Door frontend professionals zit ik op een leuke nieuwe plek, met de uitdaging die ik zocht. Erik van FP was erg betrokken en door middel van uitgebreide gesprekken kon hij mij ook goed helpen tijdens het sollicitatie gesprek. Wat mij betreft een aanrader!

Ik heb drie keer samengewerkt met Frontend Professionals, en heb na iedere keer een tevreden gevoel en (behalve de eerste keer maar dat lag niet aan FEP) een passende werkplek overgehouden. Het zijn professionele en betrokken recruiters met een breed netwerk die vanuit de werknemer gaan zoeken naar een passende werkplek door naar je te luisteren.

Prima

In twee weken tijd ben ik door Eliza zowel professioneel als snel geholpen aan een baan. Ik kreeg keuze uit drie leuke front-endbedrijven. De keuze was snel gemaakt en ik werk er nog steeds met veel plezier!

Correcte behandeling, schakelen in gewenste snelheid en juiste profielen aan bedrijven koppelen

Soms wat problemen met interne communicatie, maar wel behulpzaam. Vooral goede coaching voor sollicitatiegesprekken.

Positief. Goede kandidaten en snel schakelen.

Korte lijnen en betrouwbare communicatie

Twee teamleden mogen verwelkomen via Frontend Professionals, twee keer in de roos!

Prima