Over Frontend Professionals

Kwaliteit, open, nuchter en transparant. Dat is waar Frontend Professionals voor staat. Iedere dag zijn onze consultants bezig om gedreven frontend developers aan onze beste klanten te matchen. Wij staan voor kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen door onze focus op frontend én de persoonlijke en technische trainingen die onze consultants krijgen.

Dit slaat direct terug op onze werkwijze. Iedere partij weet waar hij aan toe is en er is per regio een vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor een prettige communicatie, heldere afspraken en een duidelijke manier van werken. Steeds meer frontend experts en potentiële werkgevers weten onze consultants daardoor ook zelf te vinden.

Mocht je daarom als frontend developer op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, of ben jij een werkgever die op zoek is naar nieuw talent. Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer over onze aanpak.

Gespecialiseerd in Frontend vacatures

Wij richten ons puur en alleen op Frontend en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons frontend team

Met kennis van de Frontend markt werken onze gemotiveerde en ervaren recruiters en resourcers aan de juiste match tussen bedrijf en frontend ontwikkelaars.

Esmee Munier

Recruitment Consultant (verantwoordelijk voor..)

Hi, Ik ben Esmee Doorzettingsvermogen en creativiteit zijn twee van mijn kernkwaliteiten. Hier komt dan ook mijn passie voor recruitment vandaan. Ik doe er alles aan om het beste resultaat voor jou te behalen. Na mijn studie International Business Management heb ik de eerste stap in mijn carrière mogen zetten bij Frontend professionals. Mijn doel is om Frontend professionals te matchen aan de baan die zij voor ogen hebben. Ben jij benieuwd wat ik voor jou mogelijk kan maken? Schroom dan niet om mij te contacteren!

Erik Wagemaker

Recruitment Consultant (verantwoordelijk voor Noord-Holland, Utrecht en Flevoland)

Na een hbo-studie, een wereldreis en mijn eerste baan ben ik in 2014 bij Java Professionals terecht gekomen. Hier heb ik onwijs veel geleerd en heb ik ontwikkelaars van verschillende niveaus en bedrijven geholpen met hun zoektocht naar een nieuwe baan of collega. Sinds 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Frontend Professionals. Iedereen die ik spreek is uniek en heeft een andere achtergrond. Door daar rekening mee te houden, en te kijken naar de persoonlijke wensen en ambities die iemand heeft probeer ik de samenwerking te optimaliseren. In ieder proces leer ik weer iets nieuws. Iemand feliciteren aan het eind van een traject met een nieuwe baan of collega geeft daardoor een onwijs voldaan gevoel!

Renee Dubbeld

Recruitment Consultant (Verantwoordelijk voor Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en Zuid-Holland)

Na het behalen van mijn bachelor International Hotel Management ben ik aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij Frontend Professionals. Nieuwe mensen leren kennen en een dienst verlenen zijn met de paplepel ingegoten. Zo ben ik in een sociale omgeving opgegroeid, waarbij mijn ouders thuis een camping en verschillende Bed & Breakfasts runnen. Ik hielp hier altijd bij en dit sociale aspect komt dubbel en dwars terug in mijn werk als Recruiter. Ben jij een Frontend of Javascript Developer? Dan leer ik jou natuurlijk ook graag kennen. Stuur me gerust een berichtje of geef een belletje voor een kennismaking!

Kim Schuitemaker

Werkzaam als Resource Consultant

Mijn naam is Kim Schuitemaker en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij Frontend Professionals. Momenteel studeer ik Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik heb voor mijn tweede jaar de richting organisatiewetenschap gekozen en wilde graag praktijkervaring opdoen naast mijn studie. Doormiddel van LinkedIn kwam ik bij Frontend Professionals terecht. Het is ontzettend leuk om veel te leren en hiernaast ook nog eens creatief bezig te kunnen zijn met bijvoorbeeld vacatures en social media posts. Het team is nuchter, gedreven en gezellig waardoor ik mij snel thuis voelde!

Anouk Bruins

Anouk Bruins

Werkzaam als Resource Consultant

Mijn naam is Anouk, ik ben 22 jaar en momenteel studeer ik Business Studies in de richting Management en Beleid aan Hogeschool InHolland in Alkmaar. Ik zit op dit moment in het vierde leerjaar. Bij Frontend Professionals kan ik als Resource Consultant veel ervaring opdoen binnen de IT-wereld. Met veel enthousiasme kan ik het theoretische gedeelte toepassen in de praktijk. Ik ben erg leergierig en ambitieus wat goed past bij deze functie. Bij Frontend Professionals kan ik veel leren en word ik uitgedaagd!

Chantal Zwarthoed

Werkzaam als Recruitment Manager

Hi! Ik ben Chantal. Na 6 jaar als Recruitment Consultant te hebben gewerkt ben ik sinds midden 2021 in de nieuwe rol van Recruitment Manager getreden. In mijn tijd als Recruiter heb ik leuke relaties opgebouwd en vele klanten en kandidaten blij gemaakt. als Recruitment Manager zorg ik er voor dat onze nieuwe collega’s het recruitment vak goed onder de knie krijgen en bovenal net zo veel plezier beleven aan het werk als ik!

Kirsten Tol

Werkzaam als Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald, nieuwe software geïnstalleerd of een gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen.

Josiene & Jessica

Werkzaam als Office Managers

Samen zijn wij actief als Office Managers bij Frontend Professionals en zorgen wij ervoor dat alles achter de schermen en op financieel vlak goed verloopt.

Wij zoeken versterking

Bekijk ons vacatureaanbod