WebGL expert E-Learning software technische branche


Introductie

Heb jij een affiniteit met e-learning? Ben jij woonachtig in Eindhoven en wil jij werken aan een e-learning software voor de technische branche? Lees dan snel verder!

Organisatie

Dit innovatieve bedrijf is al meer dan 30 jaar de expert op het gebied van (auto)techniek. Ze ontwikkelen hoogwaardige leermiddelen, voornamelijk e-learning, voor onder andere het middelbaar beroepsonderwijs.

Deze e-learning modules variëren van niveau, onderwerp en complexiteit. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het detecteren van elektronische fouten middels een spanningsmeter, of een technische assessment over wat de verschillen zijn tussen een handgeschakelde versnellingsbak en automaat. Naast webmodules levert dit bedrijf ook hardware aan scholen. Hiermee kunnen studenten oefenen in de praktijk.

De afgelopen jaren is het web component van dit bedrijf flink gegroeid. Momenteel biedt dit bedrijf meer dan 2.000 modules die in 35 talen en 55 verschillende landen worden gebruikt. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben ze iets meer dan 70 mensen in dienst, waarvan er ongeveer 30 op de development afdeling werkzaam zijn. Deze afdeling is opgedeeld in verschillende multidisciplinaire teams die verantwoordelijk zijn voor verschillende modules. De komende jaren verwachten ze een groei te maken en zijn ze ook bezig om andere markten aan te boren. Zo zijn er onlangs modules ontwikkeld voor elektrische auto’s. Hun ambitie is om de komende jaren een stevig aandeel in die markt te verwezenlijken.

Op de werkvloer heerst er een fijne en informele energie. Er heerst een heuse familiare sfeer binnen een typisch Brabants bedrijf. In de pauze wordt er gezamenlijk geluncht en wordt er geregeld een wandeling gemaakt. Verder is er op kantoor altijd ruimte voor humor en zijn de werktijden flexibe

Functie

Als WebGL expert ben je onderdeel van het R&D team ga je een framework bouwen waarin E-Learning gecreëerd wordt. De content ontwikkelaars, jouw directe collega’s, gebruiken dit framework en de geïmplementeerde interactie vormen. Dit kunnen animaties zijn maar ook meer custom made interacties. Het is hierin van belang dat er rekening wordt gehouden met de doelgroep.

De technische omgeving bestaat uit heel veel JavaScript, is web based en draait in de browser. Binnen JavaScript maken ze gebruik van een eigen framework dat erg lijkt op de moderne frameworks qua codestructuur en daarbij gebruiken ze three.js (WebGL). Verder wordt er veel gebruik gemaakt van 3D studio MAX en Photoshop voor een mooie vormgeving.

Als WebGL Expert ben je onderdeel van de R&D omgeving welke uit een hecht team bestaat. Je zal veel samenwerken met collega’s met verschillende disciplines zoals 3D specialisten, auteurs en een Javascript experts. Hierbij werk jij met de R&D afdeling team overstijgend en luister je naar de wensen uit de diverse teams. Samen zorgen jullie voor een omgeving die gebruikt kan worden voor de ontwikkeling van technische E-Learning modules.

Ben jij daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij een techneut in hart en nieren? Heb jij affiniteit met techniek en educatie? Ben jij daarnaast woonachtig in regio Eindhoven? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functie-eisen

 • Een afgeronde informatica opleiding of aantoonbare relevante werkervaring op HBO-niveau;
 • Je hebt ervaring met webGL, bij voorkeur met het framework three.js;
 • Je hebt ervaring met Javascript, css en html;
 • Je hebt kennis van 3D studio MAX en photoshop;
 • Je hebt een affiniteit met e-learning en onderwijs;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Engelse taal.

Aanbod

 • Een goed salaris, dat afhankelijk is van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen met vakantiegeld;
 • Goede pensioensregeling;
 • Mogelijkheid tot parttime werken (32 uur per week het minimum);
 • Ruim opleidingsbudget;
 • Reiskostendekking;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken is bespreekbaar;
 • Startend met een jaarcontract met uitzicht op vast;
 • En last but not least: Binnen dit bedrijf wordt jouw inbreng gewaardeerd. Gezamenlijk werken aan een hoogwaardig product staat bij dit bedrijf voorop!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@frontend-professionals.nl of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl