Vue Developer Platform Freelance Zorgspecialisten


Introductie

Ben jij een ervaren Frontend Developer en wil jij de vraag en aanbod binnen de zorg samenbrengen? Ben jij woonachtig in de buurt van Eindhoven en wil jij komen te werken in een dynamisch en ambitieus team? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant in Eindhoven brengt vraag en aanbod binnen de zorg samen. Dit doen ze via hun innovatieve web platform dat zelfstandige zorgprofessionals matcht met zorginstellingen die naar hen op zoek zijn. ZZP’ers schrijven zich in en de zorginstanties zetten de opdracht bij onze klant uit. Als er een match is dan krijgen ze hiervan een notificatie en wordt het vervolgtraject gestart. Voor de ZZP’er is het van belang dat hij of zij zich alleen maar hoeft bezig te houden met de zorg en niet met randzaken. Dat is waarin onze klant hen ontziet! Zij regelen alle randzaken en ontwikkelen dit systeem om ervoor te zorgen dat de ZZP’er het belangrijkste kan doen: zorg verlenen. Op dit moment werken ze al met zo’n twee- tot drie duizend ZZP’ers en een paar honderd zorginstellingen samen en dit aantal is continu groeiende.

Inmiddels bestaan ze al 7 jaar en zijn ze marktleider op dit gebied in Nederland. Hun toekomstplan is om komende jaren door te groeien met kwalitatieve software. Op dit moment hebben zij vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en een recent geopende eigen vestiging in Rotterdam. Jij komt als Frontend Developer te werken op een bijzondere locatie in Eindhoven. Een monumentale kerk waar meerdere bedrijven gevestigd zijn. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. De sfeer op het kantoor is informeel, het bedrijf hecht veel waarde aan teambuilding en er worden dan ook geregeld uitjes georganiseerd. Kennis en ervaring van hun personeel hebben zij hoog in het vaandel staan. Zo worden opleidingen gestimuleerd en krijg je de kans om eens buiten het werkveld (bijvoorbeeld op locatie) te kijken. Er wordt dus goed voor het team gezorgd!

Functie

Ter uitbreiding van het team zijn zij nu op zoek naar een medior/senior Frontend Developer met kennis van Vue. Op dit moment bestaat het development team, waarvan de gemiddelde leeftijd 28 jaar is, uit 12 man. Het bedrijf wil de development tak hard laten groeien dit jaar, het streven is dan ook om over een jaar te verdubbelen. Je zal als nieuw teamlid verschillende verantwoordelijkheden op je nemen, wat deze functie ook heel erg divers maakt. Zo ga je je samen met het team bezighouden met de verdere ontwikkeling en verbetering van het online platform. Indien je interesses er liggen kun je doorgroeien naar een rol waarin je de verantwoordelijkheid krijgt in architectuur beslissingen. Ook is een meer leidinggevende rol mogelijk waarin jij je gaat richten op het begeleiden en coachen van de andere techneuten. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom belangrijk.

Om het online platform verder te ontwikkelen is het van belang dat jij over de nodige kennis beschikt. Zo is het belangrijk dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt als Frontend developer en dat JavaScript geen geheimen voor jou heeft. Aan de frontend wordt gewerkt met Vue, dus we zijn op zoek naar iemand die professionele werkervaring met dit framework heeft opgedaan. Mocht je aan de slag gaan in dit dynamische en ambitieuze team dan zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Door de ambities van het bedrijf en team komen er vanzelf nieuwe functie vrij.

Binnen het team heerst er een echte Brabantse sfeer. Op de werkvloer worden verschillende teamuitjes georganiseerd als bijvoorbeeld een cursus zwaardvechten, bowlen of karten. Verder wordt er iedere dag voor het team een lunch verzorgd. Het bedrijf hecht grote waarde aan het kennisniveau van het team en het volgen van opleidingen wordt dan ook erg gestimuleerd. Verder zijn pluspunten aan deze functie dat er een mogelijkheid is om minimaal 24 uur te werken en is 1 dag thuis werken (vanaf 32 uur) mogelijk!

Heeft deze omschrijving jouw interesse gewekt en ben jij de ervaren Frontend developer die we zoeken? Wil jij een leidinggevende rol op je nemen en werken aan een online platform voor de zorgsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Frontend developer;
 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woorden als in geschrift;
 • Je kunt zelfstandig werken en mensen op sleeptouw nemen;
 • Ervaring met Jest (of een ander test-framework), API’s en SASS is een pré;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Vue.js en Typescript;
 • Je bent communicatief vaardig.

Aanbod

 • Een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Pensioensregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 26 vakantie dagen;
 • Zeer ruime opleidingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid om thuis te kunnen werken;
 • Je maakt deel uit van een jong bedrijf dat gevestigd is op een unieke locatie;
 • Jaarcontract bij indiensttreding met uitzicht op een vast dienstverband.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-Frontend, info@frontend-professionals.nl of bellen naar 0208200370.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl.