Over Frontend Professionals


Kwaliteit, open, nuchter en transparant. Dat is waar Frontend Professionals voor staat. Iedere dag zijn onze consultants bezig om gedreven frontend developers aan onze beste klanten te matchen. Wij staan voor kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen door onze focus op frontend én de persoonlijke en technische trainingen die onze consultants krijgen.

Dit slaat direct terug op onze werkwijze. Iedere partij weet waar hij aan toe is en er is per regio een vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor een prettige communicatie, heldere afspraken en een duidelijke manier van werken. Steeds meer frontend experts en potentiële werkgevers weten onze consultants daardoor ook zelf te vinden.

Mocht je daarom als frontend developer op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, of ben jij een werkgever die op zoek is naar nieuw talent. Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer over onze aanpak.

Gespecialiseerd in Frontend Vacatures

Wij richten ons puur en alleen op Frontend en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Kirsten

Kirsten Tol

Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald of een nieuwe gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen. Een keer sparren? Neem vooral contact op!

Erik

Erik Wagemaker

Werkzaam als Recruitment Consultant

Na een HBO studie, een wereldreis en een eerste baan ben ik in 2014 bij Java Professionals terecht gekomen. De afgelopen jaren heb ik onwijs veel geleerd en heb ik vele ontwikkelaars van verschillende niveaus en bedrijven geholpen met hun zoektocht naar een nieuwe baan of collega.

Sinds 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Frontend Professionals. Iedere persoon en situatie is uniek en heeft een andere achtergrond. Door daar rekening mee te houden en te kijken naar de wensen en ambities die iemand heeft probeer ik de samenwerking te optimaliseren. Hierdoor verloopt dit vrijwel altijd goed en tijdens ieder proces leer ik iets nieuws! Iemand feliciteren aan het eind van een traject met een nieuwe baan of -collega geeft daardoor een onwijs voldaan gevoel!

Roy

Roy Out

Werkzaam als Recruitment Consultant

Na het behalen van mijn Bachelor Sport, Management & Ondernemen aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij Java Professionals. Na drie jaar met veel plezier voor deze organisatie gewerkt te hebben, ben ik intern geswitcht naar Frontend Professionals omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en graag wilde helpen bij de uitbreiding van deze zusterorganisatie. Daarnaast zoek ik ook de verbreding op door onder andere bezig te zijn met online marketing. In eerste instantie door middel van scholing om het op termijn in het werkveld toe te kunnen passen. De veelzijdigheid en het gevarieerde werk maakt het dat iedere dag weer een nieuwe uitdaging is. Mijn streven is het om iedere Frontend ontwikkelaar in de regio te helpen in de zoektocht naar zijn ideale baan!

Madelief

Madelief Sienema

Werkzaam als Resource Consultant

Mijn naam is Madelief Sienema en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij Frontend Professionals. Ik studeer momenteel Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en wilde hiernaast graag een toffe en leerzame bijbaan. Toen ik de vacature voor Resource Consultant hier op de website las was ik gelijk enthousiast. Tijdens mijn opleiding moet ik veel schrijven en hebben we het veel over social media en de functies daarvan. Mijn opleiding is vrij theoretisch en bij Frontend Professionals kan ik deze theorie toepassen bij het zoeken van enthousiaste kandidaten. Het leuke hieraan is dat ik met veel verschillende mensen in contact kom en dat je hierbij soms het gevoel hebt dat je de kandidaten echt leert kennen. Elke dag heb ik weer nieuwe uitdagingen en dit samen met een groep gezellige, humorvolle collega’s maakt geen werkdag saai!

Kim

Kim Schuitemaker

Werkzaam als Resource Consultant

Mijn naam is Kim Schuitemaker en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij Frontend Professionals. Momenteel studeer ik bestuurs- en organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik heb voor mijn tweede jaar de richting organisatiewetenschap gekozen en wilde graag praktijk ervaring opdoen naast mijn studie. Doormiddel van LinkedIn kwam ik bij Frontend Professionals terecht. Het is ontzettend leuk om veel te leren en hiernaast ook nog eens creatief bezig te kunnen zijn met bijvoorbeeld vacatures en social media posts. Het team is nuchter, gedreven en gezellig waardoor ik mij snel thuis voelde!

Eliza

Eliza Bakker

Werkzaam als Recruitment Consultant

Na het behalen van mijn bachelor Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de Vrije Universiteit ben ik met veel plezier begonnen bij Frontend Professionals als Recruitment Consultant. Ik heb het altijd interessant gevonden wat mensen motiveert en waarom ze bepaalde keuzes maken. Door mijn psychologie achtergrond kan ik de juiste vragen stellen om enerzijds erachter te komen wat voor kandidaat klanten zoeken en anderzijds wat de wensen zijn voor een nieuwe functie voor de kandidaten. Door echt de tijd te nemen voor dit proces kun je het verschil maken. Ik geloof erin dat bedrijven succesvoller zijn wanneer zij de juiste mensen aannemen die aansluiten bij hun cultuur en doelen. De ideale match is mijn doel en dit behalen geeft veel voldoening!

Renee

Renee Dubbeld

Werkzaam als Recruitment Consultant

Na het behalen van mijn bachelor International Hotel Management ben ik aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij Frontend Professionals.

Nieuwe mensen leren kennen, in contact staan met en dienstverlening is iets wat ik hartstikke leuk vind en wat mij met de paplepel is ingegoten. Zo ben ik in een sociale omgeving opgegroeid, waarbij mijn ouders thuis een camping en verschillende Bed & Breakfasts runnen. Ik hielp hier altijd bij en dit sociale aspect komt dubbel en dwars terug in mijn werk als recruiter.

Ben jij een Frontend of Javascript Developer? Dan leer ik jou natuurlijk ook graag kennen. Stuur me gerust een berichtje of geef een belletje voor een kennismaking!