Medior Webdeveloper Utrecht


Introductie

Ben jij een uitblinker in design en woonachtig in de buurt van Utrecht? Wil jij werken aan uiteenlopende projecten in een klein team? Dan is deze functie in hartje Utrecht iets voor jou!

Organisatie

Onze klant is dit jaar 20 jaar een Full Service Internetbureau. Zij hebben het product Crossretail ontwikkeld, een omnichannel platform voor retailers. Hiermee wordt een webshop opgezet waaraan een winkelzuil is gekoppeld. Dit bedrijf is begonnen in de tweewielerbranche en momenteel zijn zij hier de grootste aanbieder in! Op dit moment zijn zij aan het uitwijken naar diverse andere branches. Zij kijken of ze een bepaalde branche kunnen ontzorgen op technisch en logistiek vlak (dropshipment). Alles is volledig geautomatiseerd en elke shop kan met een custom design geleverd worden. Jij gaat deze als webdeveloper ontwikkelen, onderhouden en personaliseren met een custom design.

Dit bedrijf is gelegen in het hartje van Utrecht, in een monumentaal pand dat slechts 10 minuten lopen is vanaf het centraal station. Het team is klein en informeel. Er worden veel leuke dingen gedaan en het is ook echt een unieke locatie! Binnen drie stappen zit je lekker op het terras en kan de vrijdagmiddagborrel beginnen. Verder gaat het team ieder kwartaal uiteten en is er voldoende ruimte voor leuke ideeën als het gaat om andere uitjes.

Functie

Ter uitbreiding van het team bestaande uit zeven man zijn wij opzoek naar een webdeveloper die het team komt versterken. Het is een gezellig en informeel team, waar hard wordt gewerkt maar ook zeker ruimte is voor een grapje of een dolletje. Je zal als onderdeel van deze groep veel verantwoordelijkheid krijgen en op alle vlakken mee denken en beslissen. Het is namelijk een team prestatie waar van ieder zijn expertise gebruik gemaakt wordt en net zo groot aandeel heeft. Het is dan ook belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig kunt werken.

Je gaat als webdeveloper aan projecten werken voor verschillende klanten en mooie webshops/websites/ applicaties ontwikkelen. Je grafische/design ervaring is dan ook belangrijk. Als frontend developer ga jij je met Crossretail (omnichannel platform) bezig houden. Het is belangrijk dat je oplossingsgericht en gestructureerd kunt werken en jij je tijd goed kan inplannen.
Jij bent een uitblinker in design/grafisch werken en hebt daarnaast ervaring met HTML en CSS. Wanneer je ervaring op JavaScript vlak en bepaalde frameworks wat beperkt is, maar je ervaring op grafisch/design vlak goed zijn is dit geen probleem. Zij zullen jou voldoende mogelijkheden bieden om je op professioneel vlak verder te ontwikkelen.

Het team start maandag met een weekoverleg en de rest van de week zal je hiermee aan de slag gaan. Wanneer het weekend nadert gaat het team vrijwel iedere vrijdag een drankje met elkaar drinken om de week gezellig af te sluiten. Dit in de bar beneden of wanneer de zon schijnt lekker op terras.

Ben jij de uitblinker in design en grafisch werken die wij zoeken? Wil jij in een gezellig team komen werken in hartje Utrecht en jouw stem laten horen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Jij blinkt uit in design en HTML/CSS
  • Je bent een communicatief persoon die houdt van gezelligheid;

Aanbod

  • Marktconform salaris (naar kennis en ervaring);
  • 23 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Werken in een informeel team waarbij de uitjes worden vergoed;
  • Werken in een bedrijf dat uniek is in haar branche;
  • Je komt te werken in een bijzonder monumentaal pand in hartje Utrecht;

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@frontend-professionals.nl of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl