Medior Frontend Developer High Performance Platform


Introductie

Spreekt het je aan om het technische niveau binnen dit bedrijf een boost te geven? Wil je meegroeien met het bedrijf en jouw Frontend kennis delen, om zo hoge performance en gebruiksvriendelijkheid te realiseren? Ga dan aan de slag bij deze mooie werkgever in Delft!

Organisatie

Waar grote onderzoeksbureaus algemene onderzoeken in de markt zetten voor medewerker- en klant tevredenheidonderzoeken, levert dit bedrijf alleen maatwerkoplossingen dat precies past op de wens, situatie en vraag van de klant. Sinds de oprichting in 2012 hebben zij al vele oplossingen gebouwd die erg goed ontvangen worden. Hierdoor hebben zij een toonaangevend klantenbestand met o.a. Coolblue, RTL, Roompot Vakanties en Samsung die allemaal gebruik maken van hun customer experience platform.

Inmiddels werken er zo’n 10 medewerkers aan het succes van dit bedrijf. Het softwarelandschap draait inmiddels al een aantal jaar mee. Alles werkt, maar de manier waarop het is gebouwd is toe aan vernieuwing. Zo zijn de huidige applicaties nog niet gebouwd op basis van een framework. Daarom zijn de huidige developers op zoek naar een collega die de huidige applicaties kan opzetten op basis van de nieuwste technieken. Ben jij dit? Lees dan gauw verder!

Functie

We zijn op zoek naar een Medior Frontend Developer die dit development team een boost wil komen geven. De omvang van development binnen het bedrijf is nog klein (2 man), maar het bedrijf is groeiend en je hebt de mogelijkheid om in verantwoordelijkheden met ze mee te groeien. In je functie werk je samen met developers die werkzaam zijn bij de klant en je collega developers uit het Tech Team. Je zult vooral samenwerken met een Senior Full Stack Developer, Product Owner en Designer.

Je gaat werken aan de optimalisatie van het platform dat in 2012 geschreven is en nu herschreven moet worden. Een echte uitdaging, want de gehele Frontend moet nog worden opgezet en er wordt gestreefd naar hoge performance en gebruiksvriendelijkheid. Je krijgt dan ook de kans om je hier volledig op te storten en zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Het is belangrijk dat je bekend bent met in ieder geval 1 modern JavaScript framework (React, Vue, Angular o.i.d). Met jouw expertise kun jij de juiste technieken inzetten om er voor te zorgen dat de Frontend optimaal werkt. Ervaring met MVC applicaties is daarnaast een pre, zodat je makkelijk kunt praten met de backend. Ooit met PHP of Laravel gewerkt? Dat is alleen maar interessant! Je komt te werken in een hardwerkend team vol passie voor techniek, dus het is belangrijk dat je hier qua mentaliteit tussen past.

Ben jij een ervaren Frontend Developer en houd je van een uitdaging? Heb jij een echte ‘’work hard, play hard’’ mentaliteit en ben je woonachtig in de omgeving van Delft? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

 • Je hebt een aantal jaar ervaring als Frontend Developer;
 • Je hebt ervaring met jQuery, Bootstrap, JavaScript;
 • Kennis van een modern framework als Angular, ReactJS of Vue;
 • Ervaring met Symfony of Laravel is een pre;
 • Ervaring met Sass of Less;
 • Ervaring met Twig is een pre;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent gemotiveerd, enthousiast en bijt je graag vast in een project!

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Gezamenlijke en goed verzorgde lunch (er staat ook een vacature voor kantoor kok open!);
 • Laptop van de zaak;
 • Flexibele werktijden (inloop tussen 07:30u en 09:30u);
 • Diverse teamuitjes in zwoel Nederland als andere landen binnen en buiten Europa!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@frontend-professionals.nl of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl