Filters

  • Skills

  • Type bedrijf

  • Branches

  • Opleidingsniveau

  • Dienstverband

  • Aantal uren

  • Ervaringsniveau

  • Werkmethodieken

  • Thuiswerken?

  • Filters resetten

NodeJS Developer Duurzame Startup

Wil jij als Node.js Developer bijdragen aan de verduurzaming van woningen? Ben jij een echte JavaScript fanaat en ben je daarnaast woonachtig in de buurt van Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Senior Lead Javascript Developer Bouwsector

Neem als Senior / Lead Javascript Developer een sleutelrol in door een low-code platform naar een hoger technisch niveau te tillen!  

Fullstack Angular developer international scale-up

Would you like to help SMEs to grow and work with the latest tools and techniques? Then this role might suit you! 

Fullstack JavaScript developer studentenplatform

Heb jij als Javascript Developer altijd al een steentje willen bijdragen aan het onderwijs? Dan is dit je kans! 

Frontend Developer voor toporganisaties Nederland

Ben jij een ervaren Frontend Developer en ben jij woonachtig in de buurt van Amsterdam? Heb jij een echte passie voor Frontend en lijkt het je leuk om binnen een hip bedrijf aan de slag te gaan voor de beste...

Frontend Developer Digital Agency

Wil jij werken aan diverse projecten voor bijvoorbeeld T-Mobile, Ajax of Oerol Terschelling? Heb jij goede kennis van React en grootse ambities? Dan is dit bedrijf op een toplocatie in Amsterdam (uitzicht over het IJ) iets voor jou!  

Fullstack Developer Marketing Cloud bureau

Wil jij bij een uniek bedrijf aan de slag in Amsterdam dat zich richt op cloud marketing oplossingen? Ben jij een fullstacker in hart en nieren en kan jij volledige applicaties bouwen? Dan is deze functie bij dit ambitieuze Salesforce...

Frontend Developer SaaS-platform IJburg

Ben jij een enthousiaste Frontend Developer en ben jij woonachtig in de omgeving van Amsterdam? Lijkt het jouw tof om een van de meest succesvolle SaaS-platforms van Nederland naar een hoger plan te tillen? Lees dan snel verder!

Frontend Developer AI platform video analyse

Wil jij werken bij een organisatie die digitale inspecteurs levert voor visuele inspecties? Hou jij van complexe vraagstukken en heb jij goede kennis van React? Lees dan snel verder over deze start-up in hartje Amsterdam!

Frontend Developer Marketingbureau

Zit ondernemen in jouw DNA en lijkt het jou tof om te werken bij een jong en ambitieus marketingbureau? Beschik je over goede kennis van React en werk je graag in korte sprints met weinig bureaucratie korte lijnen? Lees dan...

Frontend Developer kleinschalige projectenclub

Wil jij aan de slag bij een kleinschalige projectenclub die vanuit een hechte home base werkt? Wil jij bij verschillende opdrachtgevers een kijkje in de keuken nemen en heb je graag klantcontact? Ben jij een ondernemend type die vol ideeën...

Creative Fullstack webdeveloper

Op de werkvloer jezelf kunnen zijn en daarbij werken aan creatieve unieke producten? Bij deze digitale club in hartje Amsterdam kan het!

Ervaren Frontend Developer Studentenplatform

Heb jij als ervaren Frontend Developer altijd al een steentje willen bijdragen aan het onderwijs? Dan is dit je kans!

Op zoek naar een front-end developer vacature in de regio Amsterdam? Zoek dan niet verder! Bij Frontend Professionals hebben alle beschikbare vacatures in de regio Amsterdam voor jou geselecteerd. Solliciteer nu!

Frontend Professionals voor alle front-end vacatures in Amsterdam

Tester Professionals is een recruitmentbureau. Sinds 2010 werft en selecteert Tester Professionals ervaren en enthousiaste front-end developers voor diverse organisaties in de regio Amsterdam. Omdat wij ons alleen bezig houden met de front-end markt en andere IT disciplines links laten liggen, kunnen wij specifieker op zoek gaan naar de juiste developers en front-end developer vacatures in de regio Amsterdam. De focus binnen onze zoektocht naar talent ligt op het gebied van web, internet, mobile en applicatieontwikkeling. Omdat onze recruiters ook kennis over front-end hebben wordt het matchen van bedrijf en front-end developer nog makkelijker!