Onze werkwijze


Op zoek naar een uitdaging als Frontend developer? Of het nu gaat om je salaris, technische uitdaging of een betere werk-privé balans. Ons doel is het om jou te helpen tijdens de zoektocht naar de best passende baan!

Hieronder kun je stap voor stap onze aanpak lezen die wij graag met jou bespreken.

 1. 1

  Neem contact op

  Zorg voor een up-to-date CV en weet wat jouw motivatie is om te solliciteren. Stuur ons een e-mail via info@frontend-professionals.nl of klik op de solliciteerbutton onder de vacature om jouw interesse kenbaar te maken. Je kan ook telefonisch contact opnemen via 020 8200 370 met één van onze collega’s, tijdens en na kantoortijden.

 2. 2

  Richting bepalen

  Zodra we je cv hebben bekeken neemt vervolgens de recruiter die verantwoordelijk is voor jouw regio, contact met je op. Met hem of haar loop je door jouw cv, wensen én ambities heen. Zodoende krijgen wij een goed totaal beeld van jou als persoon en techneut. Ook krijg je in dit gesprek voldoende ruimte om bepaalde voorkeuren uit te spreken.

 3. 3

  Game on! Wij gaan aan de slag voor jou

  Wij pakken het proces voor je op en benaderen de bedrijven die goed bij jouw ambities en wensen passen. Tussentijds blijven we contact houden en beslissen we samen waar jij op sollicitatiegesprek gaat. Als de gesprekken ingepland staan ligt de bal bij jou om je van je beste kant te laten zien.

 4. 4

  Your turn

  Na de gesprekken is het moment daar. Na de volledige procedure bij een of enkele bedrijven te hebben doorlopen kun jij je keuze gaan maken. Onze consultants adviseren je hierin en je hoeft geen goede onderhandelaar te zijn, want dit nemen wij voor onze rekening. Jij kunt je gaan focussen op wat daadwerkelijk belangrijk voor je is, de juiste stap in jouw carrière!

 5. 5

  Gefeliciteerd!

  Na een goed aanbod ligt natuurlijk jouw nieuwe baan voor het grijpen! Wij begeleiden je tot aan de laatste stap en feliciteren je graag met je nieuwe baan! Vanaf dat moment trekken wij ons terug en zul je in dienst treden bij de organisatie zelf.

Testimonials


Erik really tries his best to find a suiting company for every person. Always delivers what he promises. Best recruiter I ever worked with!
Arjan
Het samenwerken met Erik ging erg goed. Ik kreeg binnen een dag al een uitgebreide lijst met vacatures aangeboden die vrijwel allemaal voldeden aan mijn interesses. Uiteindelijk ben ik, met behulp van deze vacatures en de hulp van Erik, aan een leuke uitdagende baan gekomen.
Jessie
Erik heeft mij geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Dit ging in goed overleg, de opties waren duidelijk en hij hield rekening met mijn wensen. Hiernaast beschikt Erik over goede communicatieve eigenschappen en is prettig in de omgang.
Maarten

Laat ons je helpen!


Overweeg jij een volgende stap of andere richting in jouw loopbaan? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee over mogelijkheden en te nemen stappen!

Bel of mail ons, we horen graag van je!