Interactieve Oplossingen bouwen voor toffe merken


Introductie

Ben jij een ervaren Frontend Developer met een passie voor UI/UX en lijkt het jou tof om aan zowel enorme projecten als kleine opdrachten te werken en zet jij graag je creativiteit in? Dan past dit bedrijf bij jou!

Organisatie

Werken in een grote interactieve speeltuin met werkbanken, 3D printers, VR-Brillen en drones? Bij dit digitale communicatiebureau in Utrecht kan dat! Ze zorgen er voor dat bedrijven en merken een eigen gezicht krijgen en met een duidelijke visie op de markt verschijnen. Hun missie is dan ook: making sense for future proof brands met als keyword ‘interactie’. Door middel van campagnes en employer branding zorgen zij er voor dat hun klanten zichzelf blijven verbeteren en vernieuwen. Goed om te weten: niets is hen te gek. Ze zijn juist van plan om een deuk in de hedendaagse digitale wereld te schoppen met de juiste mix van technologie en creativiteit!

Wegens hun unieke service en imago mogen ze dan ook klanten als Bol.com, Milieudefensie, de Rabobank en Nespresso tot hun kring rekenen. Echter betekent dit niet dat ze alleen grote opdrachten doen. Ze willen de projecten zo afwisselend mogelijk maken; de ene keer een enorm platform en de andere keer een slimme campagne, website of VR-experience. Je kunt zelfs denken aan koelkasten die alarm slaan als het bier niet koud staat, nerf guns, of breinkrakers voor in een museum.

Je komt terecht in een platte organisatie, met een leuke groep enthousiaste collega’s. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en er worden bijvoorbeeld hackathons onder werktijd georganiseerd. Daarnaast krijg je de kans om toffe meet-ups binnen Utrecht bij te wonen. Ontspanning? Natuurlijk! Velen spelen ‘s middags graag een potje basketbal en iedere vrijdag drinken we samen een biertje. Ideeën voor teamuitjes kun je melden bij de feestcommissie!

Functie

We zijn op zoek naar een Frontend Developer die het team wil komen versterken. Je gaat er met jouw frontend-skills voor zorgen dat projecten tot leven komen en dat de interactiviteit en gebruikservaring naar een hoger plan worden getild. Jouw taken zijn afwisselend, omdat je de ene keer aan complexe platformen werkt en de andere keer aan bijvoorbeeld een campagne website.

Het is belangrijk dat je een creatieve mindset hebt en dat jij out-of-the box kunt opereren. Ervaring met UX/UI is dan ook handig, omdat de grens tussen Frontend en Design binnen dit bedrijf heel dun is. Jij zorgt voor de beleving tussen klant, gebruiker en merk!

Momenteel werken er 30 werknemers voor dit bedrijf, waarvan 7 creatieve developers. Het is de bedoeling dat dit er snel meer worden. Technisch gezien is er veel mogelijk, maar op Frontend vlak zul je vooral werken met HTML, CSS en moderne JavaScript frameworks (voornamelijk React). Elke klant is anders, dus welke techniek je op welk project toepast zal verschillen. Uiteraard is er de ruimte om hier met je collega’s over te sparren.

Ben jij een professionele Frontend Professionals en heb jij niet alleen technische, maar ook creatieve skills? Ben jij communicatief vaardig, enthousiast en houd je van veel afwisseling binnen je werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denk niveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Frontend Developer (HTLM, CSS, JavaScript, responsive layouts);
 • Je bent ervaren met moderne JavaScript libraries als React, Angular of Vue.Js;
 • Je hebt een feeling voor UI/UX en hier bij voorkeur ook ervaring mee;
 • Ervaring met wat backend code is een pre (Node.js);
 • Je bent proactief, ondernemend en nooit uitgeleerd!

Aanbod

 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Laptop van de zaak;
 • Elke middag een uitgebreide lunch;
 • Goede pensioensregeling;
 • 25 Vakantiedagen;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een leuke en gedreven club collega’s die graag een biertje met je drinken tijdens de VrijMiBo;
 • En élk jaar op 5 mei vrij!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@frontend-professionals.nl of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl