Fullstack Frontend Developer Utrecht


Introductie

Is IT ook jouw passie en wil je deze passie delen met een ambitieus en professioneel development team? Wil jij niet kiezen tussen consultancy en in house projecten, maar het juist graag allebei doen? Geef je carrière een boost: Lees snel verder!

Organisatie

Het motto van onze klant is voor developers, door developers. Het bedrijf bestaat nu drie jaar en is opgericht door twee jongemannen die zelf uit het vak komen en nog steeds mee coderen. Ze draaien mee met projecten en luisteren als eigenaren van het bedrijf naar de scrum master. In drie jaar tijd is het bedrijf ontzettend gegroeid en werken ze momenteel al bijna met 30 man! Van origine was dit bedrijf een detacheerder, maar momenteel hebben ze ook in house projecten. Wanneer je voor opdrachten op locatie aan de slag zal gaan, kan je bij organisaties zoals de Politie, Ministerie Binnenlandse Zaken, ANWB, Audi, Volkswagen en Gazelle terechtkomen. De meeste opdrachten zijn gelokaliseerd in de regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam en Den Haag.

Bijzonder is dat dit bedrijf geen klassieke detacheringsclub is en zij worden hier het liefst dan ook niet mee vergeleken. Op dit moment werken zij niet alleen aan opdrachten bij de klant, maar ook aan in house projecten. Daarnaast hebben zij een eigen IoT product ontwikkeld. De eigenaren en het personeel zijn erg gemotiveerd en vinden dan ook de toekomst van IT heel belangrijk. Zij hebben de ambitie om veel te leren en belangrijker nog van elkaar te leren. Het is dan ook een must dat jij deze ambitie deelt! Samen zijn zij altijd bezig om te groeien. Zo zitten zij ieder kwartaal met hun developers individueel om tafel om de werkzaamheden en groeitrajecten te bespreken. Ook wordt er maandelijks een innovatie-dag georganiseerd waar kennis delen en innovatie centraal staat. Zij willen de potentie van hun developers optimaal benutten en stimuleren dan ook het doen van een opleidingen of het volgen van een cursus / meet up / etc. Er is nog nooit een opleiding of een andere aanvraag tegengehouden!

Je komt terecht in een platte organisatie, met een groep enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Er heerst een Pipi Langkous cultuur: ook al heeft men nog nooit iets gedaan, dan is men niet bang om het aan te pakken. Naast het feit dat er hard gewerkt wordt is er natuurlijk ook tijd voor de nodige ontspanning. Zo worden er geregeld spelletjes- en bioscoopavonden georganiseerd. Kortom de passie voor IT staat centraal en techniek is de drijfveer, maar er wordt ook tijd vrij gemaakt voor de nodige gezelligheid. Uiteraard is alles op vrijwillige basis en wordt er niks verplicht.

Functie

Deze organisatie is op zoek naar een (fullstack) frontend developer die het team wilt komen versterken. Op dit moment werken er zowel Javanen, frontenders, integratie specialisten en architecten. De gemiddelde leeftijd van het team ligt rond de 30 jaar. Ze geloven erg in het fullstack gedachtengoed en werken zoveel mogelijk met nieuwe technieken. Het is dan ook belangrijk dat je brede kennis hebt van front-end en basiskennis van back-end technieken hebt, of in ieder geval bereid bent om je dit eigen te maken. Wanneer je zelf minder van de backend bent of echt de voorkeur hebt in frontend, zal hier rekening mee gehouden worden. Je komt te werken voor verschillende klanten en dit kan zowel in house of op locatie bij de klant zijn. Jij gaat gebruiksvriendelijke achterliggende systemen en portals/apps maken.

Het is van belang dat je minimaal 2-3 jaar ervaring hebt met front-end technieken als JavaScript en/of Typescript, CSS en HTML5. Ook zijn de skills React en/of Angular een vereiste. Als fullstack developer wordt basiskennis van backend frameworks verwacht. Het is een bonus als je bijvoorbeeld ervaring hebt met NodeJS, Docker, REST, Jenkins of MongoDB. Dit is een bonus en dus zeker geen must. Het bedrijf wil namelijk graag bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en je hierbij helpen!

Wat betreft jouw toekomstperspectief bij dit bedrijf zijn er veel mogelijkheden! Je kan groeien naar medior, senior developer of architect, of de overstap maken naar Java developer. Ook kun je rollen als scrum master en lead developer invullen. Feit is wel dat techniek de hoofdmoot en drijfveer is.

Ben jij de (fullstack) frontend developer die dit team komt versterken? Beschik jij over de nodige kennis en wil jij werken in een passievol team waar ontwikkeling voorop staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

 • Je hebt een opleiding afgerond in de richting van software development;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met technieken als JavaScript en/of Typescript, CSS, HTML5;
 • Kennis van Angular en/of React is een vereiste;
 • Het is een bonus als je ervaring hebt met bijvoorbeeld NodeJS, Jenkins, MongoDB, Docker of REST;
 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woorden als geschrift;
 • Techniek is voor jou een drijfveer en deze kennis deel je graag met anderen;
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en bent ondernemend.

Aanbod

 • Goed salaris
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • Keuze uit: Leaseauto, mobiliteitsbudget of OV onbeperkt reizen;
 • Laptop (vrije keuze);
 • Mobiele telefoon (Budget EUR600, abonnement onbeperkt data);
 • Doorgroeimogelijkheden en (onbeperkt) opleidingsbudget;
 • Iedere maand een innovatieve dag op kantoor;
 • De HybrIT belevenis.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@frontend-professionals.nl of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl