Frontend Pionier voor Omnichannel Team


Introductie

Ben jij een Frontend Developer vol met ideeën en lijkt het jou leuk om dit bedrijf een digitale boost te geven? Schrik jij niet van een harde deadline en ben je zowel technisch als creatief ingesteld? Dan is dit team op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf is in 1982 opgericht in Rotterdam toen 3 mannen toevallig een collectie Japanse brillen van enorm goede kwaliteit voor een hele lage prijs ontdekten. Zo’n goede prijs-kwaliteit verhouding voor brillen was er in Nederland niet. Ze kwamen er achter dat Nederlandse opticiens enorme marges opstreken en dachten maar een ding: dit kan anders! Ze begonnen hun eigen brillenketen die nu 40 jaar later niet meer uit de Nederlandse winkelstraten is weg te denken.

Deze organisatie is niet alleen op het gebied van brillen en lenzen de specialist, maar is ook erkend audicien. Met meer dan 620 winkels meer dan 2500 werknemers in Nederland en België, Frankrijk en Zweden zijn ze dan ook een van de grootste opticien- en audicienketens van Europa. De komende jaren staan voor hen in het teken van groei en uitbreiding. Ze willen nog meer winkels openen in binnen- en buitenland en de kwaliteit van de producten naar een hoger niveau tillen. Ook op technisch vlak zijn ze druk bezig met innovatie en we zijn daarom op zoek naar een developer die hun platform een boost komt geven!

De werksfeer is heel goed en het team is dynamisch en gemotiveerd. Vanwege de groei zitten velen er nog niet heel lang en krijg je de kans om echt als team te groeien. Ze zijn dit jaar met de hele afdeling op ski-reis geweest en qua uitjes is hen niks te gek. Op vrijdag trekken ze uiteraard met zn allen flesje wijn/bier open om het weekend goed in te luiden!

Functie

We zijn op zoek naar een Frontend Developer met minimaal 2 jaar ervaring en met een echte passie voor het vak. Hun eigen platform is gebouwd door een development partner in Rotterdam en dit willen ze in eigen beheer nemen. Jij gaat hen hierbij helpen door een nieuw omnichannel platform te ontwikkelen en naar een hoger niveau tillen. Voor de designs en UX werken ze met een implementatiepartij, maar een groot deel van de vormgeving heb je ook zelf in de hand. Jij gaat de designs uitbouwen tot een platform met perfecte costumer experience. Kortome en diverse rol met veel verschillende verantwoordelijkheden en taken!

Als Frontend developer kom je terecht in het omnichannel team en je werkt veel samen met ontwerpers en de development partner. Dit zijn in het begin nog externen, maar op termijn zullen hier directe collega’s voor in de plaats komen. Jij bent de kartrekken die het platform naar een hoger niveau gaat tillen en van innoveren houdt. Er is hiervoor veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven worden gestimuleerd. We zijn daarom op zoek naar iemand die zijn of haar ideeën graag deelt met collega’s en simpelweg houdt van gewoon DOEN! Daarnaast is het belangrijk dat je niet bang bent voor deadlines en dat je het als sport ziet om verschillende balletjes hoog te houden.

Technisch is er veel mogelijk! Het is belangrijk dat je bekend met met ES6 en JavaScript. Qua framework is het maar net waar jouw expertises liggen wat jij denkt dat het best zal werken. Er is dus veel technische en creatieve vrijheid binnen deze job en dat maakt het zo leuk. Je moet daarnaast niet bang zijn voor wat backend (.NET), want de kans dat je hiermee in aanraking komt is ook aanwezig. Pas jij in dit plaatje? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie eisen

 • Minimaal 2 Jaar werkervaring als Frontend Developer;
 • Je hebt ervaring met JavaScript en ES6;
 • Je vindt het leuk om te schakelen tussen vormgeving (design) en implementatie;
 • Je kunt omgaan met buildtools als Webpack en Gulp;
 • Je bent communicatief sterk en beheerst bij voorkeur de Nederlandse taal goed;
 • Je kunt goed omgaan met werkdruk en houdt ervan om veel technische vrijheid te krijgen.

Aanbod

 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Functie met veel verantwoordelijkheid;
 • 29 vakantiedagen;
 • Personeelskorting;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioensregeling;
 • Diverse collectieve verzekeringen;
 • De kans om te pionieren in een dynamisch gemotiveerd team!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@frontend-professionals.nl of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl