Frontend Developer Voor Social Deal Gezocht


Introductie

Inmiddels zijn zij een begrip binnen Nederland voor het scoren van de beste deals voor je vrijetijdsactiviteiten. Het bedrijf waar wij het natuurlijk over hebben is Social Deal. Voor meer dan 6.000.000 klanten hebben zij een app in ontwikkeling. Om deze app naar het volgende niveau te brengen zoeken zij nu een Frontend Developer voor de vestiging in Den Bosch!

Organisatie

Dit bedrijf is al jaren marktleider als producent en uitgever van geografische informatieproducten zoals plattegronden, fiets,- wandel,- en wegenkaarten via digitale media. Binnen de Benelux zijn ze de grootste aanbieder als het gaat om het aanbieden van routes en routeplanners via mobiele- en internetkanalen.

Social Deal is een van snelst groeiende internetbedrijven van Nederland met inmiddels meer dan 130 medewerkers. Het is een bedrijf dat alle touwtjes zelf in handen heeft en graag houdt. Van het ontwerp van de website tot de klantenservice, van de sales tot web editors; kortom, alles is in huis. Hun core Business is hun online platform waarmee ze leuke deals verzorgen voor vrijetijdsactiviteiten door heel Nederland. Denk hierbij aan een etentje bij een luxe restaurant, het varen met een fluisterbootje door gezellige slootjes of een massage die je al lange tijd verdiend hebt.. en dit met een flinke korting. Door de succesformule is het inmiddels ook gelukt om de grens over te gaan. Het is een bedrijf met een informele werksfeer en een echt ‘’wij-gevoel’’. Het succes heerst binnen het bedrijf en zorgt voor een goede werksfeer. Het kantoor ligt op steenworpafstand van het station en is dus goed te belopen. Er werken inmiddels zo’n 18 mensen op de IT-afdeling, waarbij het zelfstuderende team jong en creatief is. De gemiddelde leeftijd op de werkvloer is zo ongeveer 30 jaar. Landelijk hebben zij inmiddels meer dan 6.000.000 klanten en hebben zij op Facebook meer dan 600.000 likes. Gezelligheid is een belangrijke factor binnen dit bedrijf. Dit zie je terug door de vele borrels en leukste bedrijfsfeesten!

De afgelopen tijd is Social Deal druk bezig geweest met het responsive maken van de website. Ook hebben ze side-projects gemaakt in andere frameworks; o.a. Vue en Angular. Verder hebben ze het reserveringssysteem voor hun partners volledig vernieuwd.

Functie

Als Frontend developer kom je terecht binnen een multidisciplinair scrum dat momenteel uit 7 developers bestaat, waarvan 1 Frontend expert. Door de sterke groei zijn we op zoek naar een extra Frontend developer. Samen zijn jullie eindverantwoordelijk voor de Frontend van Social Deal. Binnen het team heerst er een hele goede sfeer. Er wordt veel gedaan aan kennisdeling en er is heel veel ruimte voor humor (sarcasme). Samen zorgen jullie ervoor dat de 6 miljoen (!) leden altijd toegang hebben tot een gebruiksvriendelijke site. Iedere minuut worden er bijvoorbeeld 10 vouchers verkocht, dus aan de traffic zal het niet liggen.

Je werk als Frontend developer is behoorlijk allround. Zo houd jij je bezig met zowel de code als de designs. Het werk zal daarom ook deels grafisch zijn en dit gebeurt in overleg met de designafdeling. De technische stack bestaat uit html, css, Less, JavaScript (jQuery) met sinds kort ook wat Vue en Angular. Als enthousiaste Frontend developer werk jij aan je user stories, maak je conceptuele designs en pitch jij graag je ideeën en demo’s. Hier staat Social Deal absoluut voor open, ze hebben innovatie wat dat betreft hoog in het vaandel.

Ben jij de Frontend developer met de juiste kennis en wil jij Social Deal nóg beter en groter maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

 • Dat je met plezier naar je werk gaat;
 • Dat je passie voor je werk hebt en weet waar je voor staat;
 • Dat je goede kennis hebt van HTML, CSS3, Less, Javascript (jQuery);
 • Kennis van Angular en Vue is een grote pre; • Dat je enige ervaring met Responsive Web Design hebt;
 • Kennis van PHP en Framework Zend2 is een pre;
 • Dat je de behoefte van de klant ziet en hier naar handelt;
 • Je pakt problemen met beide handen aan en werkt daar samen met collega’s waar dat nodig is.

Aanbod

 • Een aantrekkelijk salaris (op basis van je kennis en ervaring);
 • Pensioensregeling (50/50);
 • Korting op de deals (10%);
 • Lunch van de zaak;
 • 2-wekelijkse stoelmassages
 • OV-trajectkaart of reiskostenregeling;
 • Functie vanaf 32 uur per week;
 • Een plek in een bedrijf die landelijk bekend is.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-Frontend, info@frontend-professionals.nl of bellen naar 0208200370.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl.