Frontend Developer Petcare Branche


Introductie

Ben jij een Frontend Developer met een feeling voor JavaScript en ben jij woonachtig in de omgeving van Roosendaal? Ben jij leergierig, enthousiast en lijkt het je leuk om te werken voor een internationale speler? Lees dan snel verder!

Organisatie

Dit e-commerce bedrijf is 11 jaar geleden opgericht om een duidelijk gat in de markt op te vullen. De oprichters misten een online omgeving voor het aanschaffen van producten voor huisdieren. Deze online omgeving hebben zij ontwikkeld en inmiddels verkopen ze via 5 verschillende webshops geneesmiddelen, supplementen, voeding en andere benodigdheden voor zo ongeveer elk huisdier dat je kunt bedenken. Inmiddels doen ze niet niet alleen voor de Nederlandse, maar ook voor de Britse, Belgische, Duitse en Franse dierenvrienden onder ons.

Wat hen uniek maakt is voornamelijk hun enorme groeisnelheid. Al 2 jaar op rij staan ze in de top 250 groeibedrijven in Nederland en met momenteel meer dan 100 werknemers werkende op de afdelingen; Marketing, Klantenservice, IT en Fulfilment zijn ze nog lang niet uitgegroeid. Maandelijks verlaten meer dan 90.000 pakketten het magazijn en daarmee zijn ze een van de grootste Europese spelers binnen de petvoer branche. Hun voornaamste doel op dit moment? Heel Europa veroveren!

De sfeer op de IT-afdeling op kantoor in Oud-Gastel (aan de rand van Roosendaal) waar jij natuurlijk terecht komt is low-profile en gezellig. Hard werken wordt gecombineerd met een flinke dosis plezier en enthousiasme. Ze hebben een groot dakterras waar in de pauze wordt gegeten (als het weer het toelaat natuurlijk) en waar zo nu en dan een BBQ wordt georganiseerd. Aan VrijMiBo’s en andere uitjes ook geen gebrek!

Functie

We zijn op zoek naar een Frontend Developer met een passie voor JavaScript. Je komt terecht in een 5-koppig development team dat bestaat uit een Lead Developer, 2 Backend Developers een Designer en nog 1 andere Frontend Developer. Het is een hecht team en er wordt nauw samengewerkt aan een groots en internationaal project. Gezien de grote van het team krijg je de kans om bij veel aspecten van het project betrokken te zijn er heerst er zeker geen ‘ieder voor zich’ cultuur. Leerzaam dus!

Sinds 2019 zijn ze fulltime bezig met de ontwikkeling van een nieuw en herbouwd platform om zo de schaalbaarheid en flexibiliteit te vergroten. Aangezien het platform een internationaal karakter heeft en het aantal gebruikers met grote getalen groeit is dit zeer belangrijk. In ieder land is de online omgeving net weer anders ingericht omdat ze het headless hebben opgezet. Dit omdat de vraag binnen diverse landen verschilt is het van belang dat het steeds gemakkelijker wordt om de architectuur op het land af te stemmen. Volgende land op de planning? Oostenrijk.

Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent Sass, HTML5 en een van de moderne JavaScript frameworks (Angular, Vue of React). Aan de backend wordt vooral gewerkt met PHP (Laravel) en ook kennis van Docker, Kuberteness, Unit testing is een pre. Het is echter vooral belangrijk dat je gemotiveerd en enthousiast bent. We zijn op zoek naar een echte meedenker die zijn of haar stem graag laat horen!

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond;
 • Kennis van Sass, Javascript en HTML5;
 • Minimaal een jaar ervaring met moderne JavaScript frameworks (React, Angular of Vue);
 • Minimaal 1 jaar ervaring met Laravel of een ander backend framework;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met Object georiënteerd programmeren;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met git (of andere beheer systemen);
 • Je hebt een feeling for design;
 • Je bent leergierig, enthousiast en goed in samenwerken!

Aanbod

 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 25 Vakantiedagen;
 • Een fulltime functie;
 • Een pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Gevarieerde werkzaamheden en een uitdagende functie;
 • Een enthousiast team om intensief mee samen te werken;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Leuke teamuitjes, goede koffie en een tafelvoetbaltafel!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@frontend-professionals.nl of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl