Frontend Developer Onderzoeksbranche


Introductie

Ben jij een Frontend Developer met ambitie en wil jij jouw programmeerskills in de onderzoeksbranche inzetten? Wil jij in een karakteristiek kantoorpand werken in het hartje van Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf, gevestigd in het hartje van Amsterdam, is gespecialiseerd in het verzamelen, bewerken en rapporteren van data dat bedoeld is voor markt- en opinieonderzoek. Zo verzamelt dit bedrijf data door middel van het uitzetten van (online) vragenlijsten, het voeren van telefonische interviews en het houden van face-to-face interviews. De data wordt verzameld, bewerkt en geanalyseerd, waarna zij de resultaten in een passende vorm presenteren aan de klant. Organisaties kunnen dit bedrijf dus inzetten voor het voltooien van het gehele onderzoek van A tot Z!

Het kantoor dat zich midden in het centrum van Amsterdam bevindt heeft haar charmes door het karakteristieke oude uiterlijk. Ze hebben drie verdiepingen, waar in totaal met 40 collega’s gewerkt wordt. Op de bovenste verdieping zit een bar, waar het team gezellig borrelt op de donderdagen. De sfeer is informeel en wordt getypeerd door een ‘hands-on mentaliteit’. Naast wekelijkse borrels wordt er ook dagelijks gezamenlijk geluncht. Tot slot worden er jaarlijks leuke uitjes georganiseerd, zoals een thema borrel, een uitje naar het park, bootje varen of gezamenlijk een weekendje weg naar een leuke stad in Europa, zoals London of Lissabon voorgaande jaren.

Functie

Naast het uitvoeren van een volledig onderzoek, worden binnen dit bedrijf ook diverse software systemen, portalen en applicaties ontwikkeld. Als Frontend Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van diverse online vragenlijsten voor web en mobiel software systemen, om de antwoorden van de vragenlijsten te categoriseren en het ontwikkelen van nieuwe applicaties voor klanten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een applicatie ontwikkeld voor een bedrijf dat andere bedrijven beoordeelt en een keurmerk geeft. Ook heeft het IT team eerder een portaal ontwikkeld voor een woningbouwcorporatie. Kortom, genoeg afwisseling dus bij dit bedrijf!

Het IT team bestaat momenteel uit 12 developers die sinds kort in twee teams met de Agile en Scrum methode werken. Als Senior Frontend Developer versterk jij dit team ervaren collega’s met het verbeteren van tools en software. Je werkt aan uitdagende en gevarieerde projecten waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband je draai kan vinden.

De technieken en tools waarmee je aan de slag gaat bestaan onder anderen uit Typscript, Javascript, HTML, CSS Aurelia SPA en Sass. Het is een pré als je ervaring hebt met .NET en/of C#. Naast deze technieken streven ze er altijd naar om met de nieuwste technieken te werken! Benieuwd naar het aanbod? Lees dan verder!

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een technische richting;
 • Goede kennis van Typescript, Javascript, HTML en CSS;
 • Ervaring met unit en end-to-end tests;
 • Werkervaring in een Agile omgeving;
 • Solid en kwaliteit zijn jou op het lijf geschreven;
 • Een hands-on mentaliteit en een gevoel voor humor!

Aanbod

 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. winstdeling en een 13e maand;
 • Een pensioenregeling;
 • Een uitgebreid opleidingspakket;
 • Direct een jaarcontract;
 • Een karakteristiek kantoor in het centrum van Amsterdam met een gezellige bar op de bovenste verdieping;
 • Leuke collega’s, gezamenlijke lunch, leuke uitjes en te gekke weekendjes weg!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@frontend-professionals.nl of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl