Blog


  • De meerwaarde van een recruiter in de IT markt - De markt vraagt tegenwoordig om duizenden IT’ers tegelijk en er blijven dagelijks nieuwe vacatures online komen. De berichten en invites van recruiters vliegen je om de oren, je zou dus denken dat er opties genoeg zijn om aan een baan te komen die goed bij je past. Toch blijkt dit lastiger dan je denkt, hier … Lees meer »
  • Top 5: JavaScript frameworks - Als je net jouw eerste stappen binnen het programmeren zet, dan zul je in het begin vooral werken aan de basis. Die bestaat uit HTML, CSS en JavaScript. Op basis van wat je later zou willen doen kun je beslissen om je meer te verdiepen in frontend of backend development. Bij beide zul je werken … Lees meer »
  • Sollicitatietips van Frontend Professionals - Sollicitatietips nodig? Frontend Professionals geeft je handige sollicitatietips zodat je goed voorbereid op pad gaat! Sollicitatietips Op zoek naar een nieuwe functie en wil je wat tips wanneer het om solliciteren gaat? Waar anders dan hier kun je die vinden? Wanneer je gaat solliciteren zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Ook … Lees meer »
  • Motivatiebrief schrijven doe je zo! - Waar moet een motivatiebrief aan voldoen wanneer je gaat solliciteren? Wij geven je enkele tips! Motivatiebrief schrijven Een motivatiebrief schrijven is een vak apart. Door een brief te sturen laat je jouw toekomstige werkgever weten dat jij de man voor de baan bent. Het is nogal wat dat je jezelf voorstelt en meteen een verkooppraatje … Lees meer »
  • Vragen stellen tijdens het sollicitatiegesprek - Vragen stellen tijdens het sollicitatiegesprek? Welke slimme vragen moet je stellen om jezelf te verkopen? Heb je zelf nog vragen? Het is de meest gevreesde vraag die je maar kunt krijgen tijdens een sollicitatiegesprek. Geen vragen stellen is nooit goed. Welke vragen kun je wel stellen in het sollicitatiegesprek en waarom stel je deze? Dat … Lees meer »