Blog


  • Reiskostenvergoeding_2021 Reiskostenvergoeding of Thuiswerkvergoeding? - Vaste reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding, waar heb je recht op in 2021? Sinds de coronacrisis is ons werkleven behoorlijk veranderd. Van de een op de andere dag werd thuiswerken de norm en hoewel dit binnen de IT-wereld geen nieuw concept is, was het toch even wennen. Het thuiswerken zorgde voor een significante afname in het aantal … Lees meer »
  • Jouw ideale werkplek - De vooruitzichten verbeteren en mondjesmaat zien we hoe werkgevers de kantoren aanpassen zodat deze in de anderhalve meter samenleving passen. Desondanks zullen we het nog een periode zonder onze collega’s, maar ook zonder alle benodigdheden en handige gadgets op de werkplek moeten doen. Als developer kun je gelukkig vaak goed op afstand werken en heb je je laptop, muis en toetsenbord … Lees meer »
  • Digitaal solliciteren.. Hoe doe je dat? - Voordat (of tijdens) de Coronacrisis kom je er achter dat je niet helemaal meer tevreden bent over je huidige baan. Verschillende redenen kunnen hier aan ten grondslag liggen. Nemen de technische uitdagingen af? Ben je inmiddels al een X aantal jaren in dienst en ben je gewoonweg toe aan een nieuwe werkomgeving? Of zie je … Lees meer »
  • De meerwaarde van een recruiter in de IT markt - De markt vraagt tegenwoordig om duizenden IT’ers tegelijk en er blijven dagelijks nieuwe vacatures online komen. De berichten en invites van recruiters vliegen je om de oren, je zou dus denken dat er opties genoeg zijn om aan een baan te komen die goed bij je past. Toch blijkt dit lastiger dan je denkt, hier … Lees meer »
  • Top 5: JavaScript frameworks - Als je net jouw eerste stappen binnen het programmeren zet, dan zul je in het begin vooral werken aan de basis. Die bestaat uit HTML, CSS en JavaScript. Op basis van wat je later zou willen doen kun je beslissen om je meer te verdiepen in frontend of backend development. Bij beide zul je werken … Lees meer »
  • Sollicitatietips van Frontend Professionals - Sollicitatietips nodig? Frontend Professionals geeft je handige sollicitatietips zodat je goed voorbereid op pad gaat! Sollicitatietips Op zoek naar een nieuwe functie en wil je wat tips wanneer het om solliciteren gaat? Waar anders dan hier kun je die vinden? Wanneer je gaat solliciteren zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Ook … Lees meer »
  • Motivatiebrief schrijven doe je zo! - Waar moet een motivatiebrief aan voldoen wanneer je gaat solliciteren? Wij geven je enkele tips! Motivatiebrief schrijven Een motivatiebrief schrijven is een vak apart. Door een brief te sturen laat je jouw toekomstige werkgever weten dat jij de man voor de baan bent. Het is nogal wat dat je jezelf voorstelt en meteen een verkooppraatje … Lees meer »
  • Vragen stellen tijdens het sollicitatiegesprek - Vragen stellen tijdens het sollicitatiegesprek? Welke slimme vragen moet je stellen om jezelf te verkopen? Heb je zelf nog vragen? Het is de meest gevreesde vraag die je maar kunt krijgen tijdens een sollicitatiegesprek. Geen vragen stellen is nooit goed. Welke vragen kun je wel stellen in het sollicitatiegesprek en waarom stel je deze? Dat … Lees meer »