Angular Expert Voor Transparantere IT markt


Introductie

Ben jij een ervaren Frontend Developer met kennis van Angular? Lijkt het jou tof om onderdeel uit te maken van een dynamische start-up die als doel heeft de IT-markt transparanter te maken en ben je woonachtig in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie

Deze goed ondersteunde en gefinancierde start-up bestaat nu zo’n 5 jaar en houd zich bezig met het transparanter maken van de IT-markt. Het bedrijf is ontstaan vanuit de visie dat in ons dagelijks leven we continu gevalideerde beslissingen nemen. Of we nu uit eten gaan of een reis boeken er is een platform als TripAdvisor en AirBnB om je te helpen in het nemen van je beslissing. Echter als jij verantwoordelijk bent voor de inkoop van IT is er geen platform die jou kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Dit doen ze door een grote hoeveelheid data van allerlei IT dienstverleners, hun partners en onafhankelijke IT-professionals te verzamelen om zo een gericht plaatje te schetsen van hun expertise. Zo wagen zij zich aan de uitdaging om de beste partner voor de juiste projecten te vinden. Zo hoeven hun klanten niet af te gaan op de adviezen van de salespersoon van IT service verleners, maar ben je verzekerd van de juiste expertise en professionals voor jouw opdracht.

Momenteel is er in totaal 35 man bij deze start-up werkzaam. Een deel van dit team is gevestigd in Amsterdam en houdt zich voornamelijk bezig met zaken als business development, marketing en support. Jij komt terecht op de locatie in Alphen aan den Rijn, waar ze zich bezig houden met engineering en productontwikkeling. Het is een dynamische omgeving met wereldwijde ambitie!

Je komt terecht in een leuk en hecht team. Er is beslist geen sprake van een strakke hiërarchie en er wordt goed samengewerkt. In de pauze wordt er gegamed of een potje tafeltennis gespeeld. Daarnaast worden er jaarlijks leuke teamuitjes georganiseerd en zijn ze bijvoorbeeld vorig jaar naar Londen geweest voor een potje zombies schieten!

Functie

Als ervaren Frontend Developer kom je terecht in het Engineeringteam bestaande uit 15 man. Er wordt gewerkt volgens een Scrum methode en je komt terecht in een Multidisciplinair team. Je zult dus nauw samenwerken met je teamleden binnen een zelfsturend team. Daarnaast werk je samen met het Product team en van tijd tot tijd met het Data Science team. Je collega’s komen vanuit de hele wereld: van Nederland, Spanje en Portugal tot Scandinavië en Amerika. Samen wordt er gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het product op alle fronten. Met jouw frisse blik, kennis van diverse frontend technieken en coding skills ga jij dit product tot een hoger plan tillen!

Samen met de andere Frontenders ben jij verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en realiseren van de frontend architectuur van het platform. Jij gaat je bezighouden met de (door)ontwikkeling van de diverse functionaliteiten, communicatie met de backend en afstemming met Product. De technische stack bij dit bedrijf bestaat uit HTML5, JavaScript (ES5 en hoger), Angular, Typescript en Bootstrap. Kennis van Angular is geen must, zolang je gedegen ervaring hebt met een ander modern framework. Qua type persoon zijn we opzoek naar een techneut die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt en passie heeft voor programmeren.

De omgeving waarin je terecht komt is een heuse start-up cultuur, waar je al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt in je werk. Het is belangrijk dat jij goed met deze verantwoordelijkheid kunt omgaan. Binnen het team heerst een informele en laagdrempelige sfeer. Er wordt serieus gewerkt, maar er is voldoende ruimte voor humor op de werkvloer. De voertaal is Engels en als je Nederlands spreekt is dat een mooie pre. Verder is deze functie vanaf 32 uur per week en zijn de werktijden flexibel!

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als technisch Frontend Developer;
 • Kennis van Typescript, Angular of een ander modern framework als Vue of React is een must;
 • Je staat er voor open om expert te worden binnen het Angular Framework;
 • Ervaring met NodeJS is een pre;
 • Je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift;
 • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om samen te werken;
 • Gezonde dosis aan humor en energie!

Aanbod

 • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 Vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een afwisselende job, waarbij je je nooit hoeft te vervelen;
 • De kans om mee te werken aan een veelbelovend product;
 • Een leuke groep collega’s;
 • Diverse teamuitjes!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-Frontend, info@frontend-professionals.nl of bellen naar 0208200370

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@frontend-professionals.nl